Widget Image

Met plezier en passie ben ik sinds 2000 werkzaam als interieuradviseur en styliste voor particulieren, bedrijven en woonbladen. Voor meubelfabriek Meubitrend ben ik verantwoordelijk voor de merken Noowa, Luqz en Zizeau.

Zuidzijde Haven 7
4611 HA Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 – 65 27 03
Mobiel: 06 – 129 45 181
E-mail: info@leoniek.eu
Internet: www.leoniek.eu
KvK: 20122326

Leoniek Boers

STYLISTE BIJ PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Met plezier en passie ben ik sinds 2000 werkzaam als interieuradviseuse en styliste voor particulieren, bedrijven en woonbladen. Al vanaf mijn jeugd heb ik een grote liefde voor alles wat te maken heeft met wonen, sfeer en styling. Ik hou ervan om naar de details van een woning te kijken, om rekening te houden met kleur en stijl en de uitdaging om de ruimte op de beste manier in te delen. Mijn grootste uitdaging en wat ik meteen het leukste vind in mijn vak is om van een huis een thuis te maken, dàt is immers het allerbelangrijkste. Met mijn ruime ervaring en mijn liefde voor het vak help ik graag met mijn advies in de meest diverse woonstijlen. 

FOTOGRAFIE

Mijn werk is mijn passie. Door het zien, het veranderen en fotograferen van vele interieurs alsmede interieur-fotografie is kijken door de lens een natuurlijk verlengstuk geworden van mijn vak. Ik heb een grote liefde voor fotografie ontwikkeld. En dankzij de prachtige reizen naar inspirerende landen die ik maak mag ik deze liefde regelmatig beoefenen.