Widget Image

Met plezier en passie ben ik sinds 2000 werkzaam als interieuradviseur en styliste voor particulieren, bedrijven en woonbladen. Voor meubelfabriek Meubitrend ben ik verantwoordelijk voor de merken Noowa, Luqz en Zizeau.

Zuidzijde Haven 7
4611 HA Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 – 65 27 03
Mobiel: 06 – 129 45 181
E-mail: info@leoniek.eu
Internet: www.leoniek.eu
KvK: 20122326

Foto’s op leer

Vanaf april 2021 exposeer ik mijn foto’s in het ETC Design Center in Culemborg.
Ik nodig u graag uit in de Art Lane, 2e etage, ETC Culemborg.

Ik zie mezelf niet als iemand die foto’s maakt, maar meer als iemand die houdt van mensen en het contact van mensen graag vast legt. Mijn werk wordt afgedrukt op leer. Het zorgt voor een luxe uitstraling en geeft verdieping en levendigheid aan de foto waardoor het nog meer gaat leven.

Het is mijn wens dat mijn werk bij iemand thuis mensen intrigeert. Dat woorden als puurheid, schoonheid en wijsheid, in welke vorm dan ook, bovenkomen bij het aanschouwen van mijn foto’s.

Heeft u interesse in één van de foto’s, waarbij diverse formaten mogelijk zijn, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen voor een offerte.