Widget Image

Met plezier en passie ben ik sinds 2000 werkzaam als interieuradviseur en styliste voor particulieren, bedrijven en woonbladen. Voor meubelfabriek Meubitrend ben ik verantwoordelijk voor de merken Noowa, Luqz en Zizeau.

Zuidzijde Haven 7
4611 HA Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 – 65 27 03
Mobiel: 06 – 129 45 181
E-mail: info@leoniek.eu
Internet: www.leoniek.eu
KvK: 20122326

Fotografie

Mijn werk is mijn passie. Door het zien, het veranderen en fotograferen van vele interieurs alsmede interieur-fotografie is kijken door de lens een natuurlijk verlengstuk geworden van mijn vak. Ik heb een grote liefde voor fotografie ontwikkeld. En dankzij de prachtige reizen naar inspirerende landen die ik maak mag ik deze liefde regelmatig beoefenen.

De foto’s worden op een speciale wijze afgedrukt op prachtige linnen/canvas stof. Deze stof geeft een mooi mat effect waardoor de structuur prachtig tot z’n recht komt.

Heeft u interesse in één van de foto’s, waarbij diverse formaten mogelijk zijn, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen voor een offerte.

Tróts! In januari 2019 is op De Vakantiebeurs Utrecht één van mijn beelden uit 16.000 foto’s uitgeroepen als reisfoto van het jaar 2019.

Verrast en vereerd hoorde ik bij de laatste 10 genomineerden. Blij en trots was ik dan ook met de uiteindelijke tweede plaats. De foto kreeg een prachtig jury commentaar. Buiten de emotie en herinneringen voor mij en ons gezin is dit beeld nu nog specialer voor mij geworden.

Jurycommentaar: Een indringend portret, prachtig licht, mooie scherpte, diepte en een blik die confronterend is maar ook intrigeert.

Winnende foto