Widget Image

Met plezier en passie ben ik sinds 2000 werkzaam als interieuradviseur en styliste voor particulieren, bedrijven en woonbladen. Voor meubelfabriek Meubitrend ben ik verantwoordelijk voor de merken Noowa, Luqz en Zizeau.

Zuidzijde Haven 7
4611 HA Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 – 65 27 03
Mobiel: 06 – 129 45 181
E-mail: info@leoniek.eu
Internet: www.leoniek.eu
KvK: 20122326

Fotografie

Fotografie is ontstaan vanuit mijn grote passie voor reizen. Het mogen aanschouwen van andere culturen is voor mij telkens weer een indrukwekkend onderweg naar tijdelijke ontmoetingen.

In mijn vak als styliste werk ik voornamelijk met statische fotografie. Om inspiratie op te doen in kleur, textuur en vorm, leg ik tijdens mijn reizen veel vast op beeld. Iedere keer ervaar ik de magie van de camera. Inmiddels is portretfotografie een grote passie geworden. Een spontaan meisje wat voor mijn lens springt, een oude man die mij wenkt voor een ontmoeting of iemand die mij meeneemt naar iets in zijn of haar leven.

De een puur en onschuldig, de ander zelfverzekerd in levenswijsheid. Met in hun blik een moment van bezieling naar mijn persoon. Zo komen de mooiste verhalen naar voren, zowel intens kort als inspirerend lang. Het is dan ook iedere keer een eer voor mij om dit vast te mogen leggen.

Mijn werk wordt afgedrukt op leer. Het zorgt voor een luxe uitstraling en geeft verdieping en levendigheid aan de foto waardoor het nog meer gaat leven.

Het is mijn wens dat mijn werk bij iemand thuis mensen intrigeert. Dat woorden als puurheid, schoonheid en wijsheid, in welke vorm dan ook, bovenkomen bij het aanschouwen van mijn foto’s.

Heeft u interesse in één van de foto’s, waarbij diverse formaten mogelijk zijn, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen voor een offerte.